Nakon nedelja natezanja između Apple-a i FBI-ja, koji je od kompanije tražio da im dekriptuje smartphone učesnika pucnjave u San Bernardinu i Apple-ovog odbijanja da udovolji ovom zahtevu, FBI je napokon objavio da su uspeli da otključaju sporni iPhone bez pomoći njegovog tvorca.

U ovom poslu FBI-ju je pomogla izraelska kompanija “Cellebrite”, koja se bavi digitalnom forenzikom mobilnih uređaja i koja navodno ima potrebne alate za otključavanje brojnih mobilnih uređaja, uključujući tu i novi Samsung-ov Galaxy S7 smartphone.

“FBI je uspeo da dobije podatke sa iPhone-a teroriste iz San Bernardina i samim time mu više nije potrebna pomoć Apple-a koja je tražena putem sudskog naloga”, rekla je portparolkinja Ministarstva pravosuđa Sjedinjenih Američkih Država, Melanie Newman. Iz Ministarstva su naglasili da ovaj metod funkcioniše samo na ovom konkretnom iPhone-u 5c, koji radi na iOS 9 operativnom sistemu. A mi im tako predano verujemo.

https://www.caviarbase.com http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags replica handbags hermes replica replica bags replica handbags replica hermes https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://nwaedd.org replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys http://www.kahnawake.com canada goose outlet hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.etgworld.com canada goose outlet