Nakon što su Samsungovi i Appleovi uređaji obeležili prethodni period, došlo je vreme za nove Googleove pametne telefone, koji će biti predstavljeni u oktobru.

Render koji se pojavio na internetu navodno otkriva izgled Googleovih smartphonea Pixel i Pixel XL koji će biti predstavljeni 4. oktobra. Render potiče od dobavljača delova iz Hong Konga, a objavljen je na nemačkom sajtu WinFuture.

On ne otkriva mnogo o smartphoneima, ali dizajn obećava. Prema istom izvoru, Pixel će imati 4,99, a Pixel XL 5,46-inčni ekran. Ove uređaje će za Google verovatno proizvoditi kompanija HTC.

Ostalih detalja o novim Googleovim vrhunskim smartphoneima za sada nema, tako da ćemo ipak morati da sačekamo oktobar i zvanično predstavljanje.

http://www.thedreampainter.com hermes replica http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags hermes replica http://www.transglobalcm.com hermes replica https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://www.fasc.net replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.replicaaa.com replica handbags cheap canada goose