Ukoliko ste u potrazi za novim antivirus rešenjem za zaštitu vašeg Windows računara, AV-Comparatives donosi pregled rešenja za 2016. godinu koji uključuje najbolje testirane bezbednosne proizvode. Konkretno, ova antivirus organizacija je sprovela testove kako bi odredila koje antivirus rešenje je bilo najbolje u toku prošle godine, dajući nagrade koje ističu mogućnosti antivirusa za zaštitu Windows korisnika.

AV-Comparatives poručuje da je Avira najbolje antivirus rešenje za 2016. godinu jer je dobilo maksimalan broj poena za zaštitu u realnom vemenu, performanse, detekciju fajlova i uklanjanje malware-a. Organizacija takođe poručuje da su Bitdefender i Kaspersky izgradili izuzetna antivirus rešenja, pa su i njihove performanse bile takođe odlične jer su dobili maksimalan broj poena u svim testovima.

Među najbolje rangiranim proizvodima u 2016. godini su i Emsisoft, ESET, Tencent, ThreatTrack VIPRE, a iako se radi o gotovo besprekornim rešenjima, nisu dobili maksimalan broj poena. AV-Comparatives poručuje da je najbolja alatka za uklanjanje malware-a iz rešenja koja donose Kaspersky, Tencent, AVG, Avira i Bitdefender.

http://www.thedreampainter.com hermes replica http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags hermes replica http://www.transglobalcm.com hermes replica https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://www.fasc.net replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.replicaaa.com replica handbags cheap canada goose